Lepo in skladno naličen obraz je okras in pika na i vsake urejene sodobne ženske. Ne glede na to, kako popolna so njena oblačila, nenegovan in nenaličen obraz pokvarita celotno podobo, saj imajo le redke srečnice tako lepo polt, izrazite oči in trepalnice ter polne ustnice, da ne potrebujejo nobene pomoči ličil.

Dnevno ličenje

Vsakodnevno ličenje omogoča svež in lep videz obenem pa prekrije manjše pomanjkljivosti.

Slavnostno ličenje

Slavnostno ličenje je primerno za maturantske plese, valete, slavnostne dogodke itd. … Naredi se fiksirni make-up, ki drži 24 ur. Koža se tudi na slikah ne sveti in se tudi ob potenju ne razmaže. Oči se naličijo primerno oblačilom, ki jih ima stranka.

Poročno ličenje

Poročno ličenje je le ‘nadgradnja’ slavnostnega ličenja, le da se tukaj za oči vedno uporabljajo nežni odtenki, dodajo se lahko bleščice, kamenčki… Bleščice se nanesejo tudi po dekolteju, zgornjem delu hrbta in rokah oz. tam kjer je pri nevesti vidna koža.


Keratinsko vihanje trepalnic – elleebana lash lift

2015-10-13-6Je trenutno najbolj vroč trend na lepotnem tržišču, ki se ukvarja z naravnimi trepalnicami in vam omogoča, da v 45 minutah, poudarite, privihate, potemnite in keratinsko ojačate naravne trepalnice.

Sistem za dvig in vihanje naravnih, ustvari videz daljših trepalnic, jih okrepi s keratinom, odpre oči in posledično v trenutku daje mladostnejši videz. Obstojnost postopka, je odvisna od naravnih trepalnic, vendar je predvidena od 8 tednov naprej. Nobena aktivnost vam ne pokvari pridobljenega izgleda. Lahko se prosto prhate, plavate v morju in bazenih, spite z obrazom v vzglavniku in savnate. Prav tako se prosto ličite, s čimer še dodatno poudarite novo pridobljen izgled.

Parmanentni make-up

pmaPermanentni make-up je kozmetična tehnika, pri kateri se z iglo na kožo obraza nanesejo drobni pigmenti. Namenjen je predvsem obrobi oči, ustnic ali poudarku obrvi, nekatere pa si z njim naredijo lepotne pike. Tehnika se od tetoviranja ne razlikuje kaj dosti. Naravni ali sintetični pigmenti se z zelo tanko iglo vnesejo v zgornjo tanko plast kože. Pigmenti, ki se pri tem uporabljajo, so laboratorijsko testirani in ne povzročajo alergij ali drugih reakcij. Zanj se odločajo ženske, ki si želijo biti naličene ves dan in ob vsaki priložnosti, tako na morju kot v telovadnici ali savni, saj je permanentni make-up njihov zaveznik, ker se ne razmaže in ne pušča madežev.

Več o postopku


Pigmenti se z zelo tanko iglo vnašajo milimeter za milimetrom po predhodno začrtani liniji. Postopek skorajda ni boleč in ponavadi traja okoli ene ure. Rahla rdečica, ki se pri tem pojavi, izgine v nekaj dneh. Da bi se izognili okužbam, pa je treba pordeli predel redno razkuževati in zaščititi s primerno kremo.

Obstojen, a ne za vedno. Obstojnost permanentnega make-upa je odvisna od tega, kako hitro se obnavlja vaša koža. Tako bodo skupaj z luščenjem s kože izginili tudi pigmenti, ki pa bodo pred tem počasi obledeli. Kljub temu se morate zavedati, da je make-up obstojen do štirih let, zato naj bo ta čimbolj nežen in naraven.