SOLARIJ

Solarij ni le modna muha, je koristen pripomoček za vsakega, ki se želi pripraviti na tople sončne dni, ki jih bo lahko preživel prijetno, brez nepotrebnih opeklin in z njimi povezanih bolečin ter ostalih neprijetnosti. Človeštvo je odvisno od sonca, od UV-žarkov, energijsko in biološko aktivnih žarkov, ki so nujno potrebni za življenje.
V rastlinah sprožajo nastajanje klorofila, telesom živali in ljudi pa dajejo energijo in spodbujajo nastajanje vitamina D.

Več o solariju

Solarij je aparat z žarnicami, ki sevajo UVA- in UVB-žarke. UVB-žarki tvorijo melanin, od katerega je odvisen pigment, UVA-žarki pa koži dajejo porjavelost. Prvi profesionalni solariji so bili narejeni v šestdesetih letih in danes redno obiskovanje solarijev ni nedostopen luksuz. V casu ozonskih lukenj je redno obiskovanje solarija tudi preventiva pred morebitnimi zapleti, ki jih lahko povzroci pretirana izpostavljenost soncu. Vsi solariji so redno servisirani s strani proizvajalca in imajo potrdilo o menjavi žarnic.
Ergolineaugold

SU-DO TROPICAL TAN

Su-do-Professional-spray-tanning_11293_imageSu-do Vam omogoči odličen, brezmadežen ten brez izpostavljanja soncu. Pridobitev temnejše polti s posebnim načinom brizganja je velik napredek v dosegu obarvanja kože. Tekočina na bazi DHA (Dihydroxyacetona) se brizga s pomočjo nalivnega peresa, z zračnim pritiskom, po celem telesu, ali pa samo po želenih delih telesa. Polt potemni po 5-ih urah po nanosu in traja do 5 dni. Dodatno brizganje za podaljšanje obstoja potemnjene polti se lahko izvede kadarkoli. »Su-do Tropical Tan« tekočina se na koži popolnoma posuši v 10-ih minutah. Redna uporaba kreme vam bo omogočila obdržati barvo dalj časa. »Tropical Tan« barve so popolnoma varne.